Velin Ganev, lider al pietei de echipamente fiscale, prezent la Conferinta Nationala Magister 2018

La Conferinta Nationala Magister, desfasurata in perioada 16-18 noiembrie 2018, la Hotel International Sinaia, a participat si dl. Velin Ganev, director executiv al companiei Danubius Exim si Presedinte al Asociatiei Importatorilor de Case de Marcat in Romania.

Compania Danubius Exim este importator exclusiv al caselor de marcat Datecs si liderul pietei de echipamente fiscale din Romania, avand un rol major in procesul consultativ cu institutiile abilitate de stat pentru elaborarea normelor metodologice in vederea implementarii noii legislatii fiscale aplicabile tuturor operatorilor economici care comercializeaza produse / servicii.

In contextul numeroaselor provocari intampinate in acest proces si mai cu seama anul acesta, reprezentantul Danubius Exim a transmis furnizorilor un indemn la sinergie pentru dezvoltarea sistemului de operare al echipamentelor fiscale, conform tendintelor tehnologice in retail:

Istoria noastra cu Magister incepe acum mai bine de 15 ani, cand la un eveniment Danubius Exim, am prezentat firma Magister Software ca unica solutie de software inteligent in domeniu.De atunci am inceput promovarea brandului Magister in randul distribuitorilor din teritoriu […] Odata cu introducerea caselor de marcat cu jurnal electronic, exista posibilitatea deja de a introduce pe piata si echipamente inteligente si sa le integram cu casele de marcat. Nu numai softul este inteligent, ci si hard-ul trebuie sa devina inteligent. Trebuie sa mergem de-acum in tandem. Ma astept ca in urmatorii 10-20 de ani sa avem case de marcat cu inteligenta artificiala”, a declarat dl. Velin Ganev.

 

Iata interviul video integral pe care l-a acordat cu acest prilej:

Lasă un răspuns