Câstiga un Scanner Zebra DS2208!

Mecanism campanie “Câștigă un Scanner Zebra DS2208” desfăşurat în perioada 26 iulie 2017 – 16 august 2017

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Organizatorul campaniei este societatea comercială Magister Software SRL, cu sediul în Bucureşti, Str. Radu de la Afumați 62 sector. 2, având J40/848/2002, C.U.I. 14441945. Participanţii la promoţie sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile prezentului Mecanism de campanie.

Mecanismul de campanie este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant pe site-ul organizatorului.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a completa şi/sau modifica Mecanismul, completarea şi/sau modificarea urmând a fi adusă la cunoştinţa publică.

SECŢIUNEA 2. LOCUL ŞI DURATA DESFĂŞURĂRII CAMPANIEI

Campania “Câștigă un Scanner Zebra DS2208” se desfăsoară în perioada 26 iulie – 16 august 2017, urmând să fie organizat pe teritoriul României. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a prelungi perioada de desfăşurare a campaniei pe parcursul derulării acestuia, dar nu înainte de a anunţa acest lucru în mod public.

SECŢIUNEA 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania “Câștigă un Scanner Zebra DS2208” este accesibilă tuturor persoanelor fizice/juridice rezidente în România, cu excepţia angajaţilor organizatorului, partenerilor și dealerilor Magister Software, precum şi a tuturor rudelor de gradul I (ex. copii, părinţi, fraţi/surori, soţ/soţie).

SECŢIUNEA 4. CONDIŢII DE PARTICIPARE

Înscrierea la acest campanie este posibilă numai prin intermediul site-ului https://www.smartpos.ro/.

Persoanele care îndeplinesc condițiile menționate în Secțiunea 3, care vor acţiona relevant la îndemnul Organizatorului se vor putea înscrie în procesul de tragere la sorţi urmând instrucţiunile din acest mecanism de campanie.

SECŢIUNEA 5. MODUL DE DESFĂŞURARE AL CAMPANIEI

Pentru a putea participa la acest campanie şi pentru a se înscrie în mod oficial la acesta, este obligatoriu ca participantul să respecte toate condiţiile înscrise în prezentul Mecanism de campanie.

DESFĂŞURAREA CAMPANIEI:

PASUL 1 – Participanții trebuie să plaseze prin intermediul site-ului https://www.smartpos.ro/ cel puţin o comandă cu produse în valoare de minim 599 lei pentru a se putea întra  automat în tragerea la sorţi ce va desemna câştigătorul premiului oferit de organizator. Fiecare comandă reprezintă o şansă în cadrul tragerii la sorţi.

PASUL 2 – Pentru tragerea la sorţi vor fi luate în considerare toate comenzile finalizate de pe site-ul https://www.smartpos.ro/ în perioada de desfăşurare a campaniei, îndeplinind condiţiile prezentului regulament, excepţia fac comenzile anulate, returnate sau nefinalizate, acestea fiind automat eliminate din extragere. Prin participarea în cadrul campaniei Organizatorului, participantii declara ca sunt de acord sa respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor regăsite în prezentul Mecanism.

PASUL 3 – Promoţia se încheie în data de 16 august 2017, ora 23:59, data limită până la care participanţii mai pot plasa comenzi şi se pot înscrie pentru tragerea la sorţi ce va avea loc în data de 18 august 2017.

Organizatorul va face public numele câştigătorului în data de 18 august 2017. Tragerea la sorţi se va realiza prin intermediul site-ului random.org.

PREMIUL CAMPANIEI

Premiul oferit de către Organizator prin tragere la sorți, în cadrul campaniei “Câștigă un Scanner Zebra DS2208” constă într-un Scanner Zebra DS2208 în valoare comercială de 750 lei.

Noul Zebra DS2208 este un amestec fantastic de calitate și fiabilitate la un preț avantajos.

Cititorul Zebra DS2208 este recomandat în industrii precum retail, HoReCa, logistică și transport, producție, administrativ sau distribuție. Dotat cu tehnologia imaginer, cititorul captează date 1D, 2D, omnidirecțional de la distanțe de 1,23 cm la 36,8 cm în funcție de tipul de cod scanat. Cititorul Zebra DS2208 se conectează automat la sistemul POS, citește codurile de bare de pe ecranele dispozitivelor electronice și poate citi cu ușurință codurile de bare deteriorate.

Kit-ul oferit include: cititor cod de bare (DS2208 – cu seria DS2208-SR00007ZZWW), stand (serie 20-71043-04R) și cablu ecranat USB (CBA-U21-S07ZAR).

UPDATE:

Tragerea la sorţi a fost realiză pe data de 18.08.2017, prin intermediul site-ului random.org, înregistrarea tragerii o puteți vizualiza AICI.

CÂȘTIGĂTORUL CONCURSULUI „Câstigă un Scanner Zebra DS2208!” este Domnul MARIUS VOICU, reprezentantul SC CRONOS SRL, identificându-se cu comanda #4516 / 10.08.2017.

Lasă un răspuns

Abonează-te la Newsletter
Și primești automat o REDUCERE DE 10% la prima comandă de pe SmartPOS.ro!
ABONARE
close-link

Abonează-te la Newsletter

Și primești automat o REDUCERE DE 10% la prima comandă de pe SmartPOS.ro!
ABONARE
close-link