6 măsuri pentru a avea succes în retail în 2018. Ce vă recomandă specialiștii Magister

Soluții complete pentru toți comercianții, conforme noii legi privind casele de marcat

Finalul anului 2017 a adus noi informații privind finalizarea procedurilor de conectare a caselor de marcat la serverul ANAF, iar Guvernul a emis Hotărârea nr. 804 privind legea noilor case de marcat.

Potrivit datelor furnizate de Ministerul Finanţelor Publice, în comerţul din România, ca urmare a reglementarilor privind modelele AMEF impuse de ANAF (obligatorii la 1 iunie 2018 pentru firmele mijlocii și mari, iar de la 1 august 2018, și pentru cele mici), ar urma să fie introduse circa un milion de case de marcat fiscale şi unităţi de service.

Schimbarea tehnologiei atrage, implicit, și schimbarea echipamentelor hardware. Având în vedere termenul strâns stabilit de Guvern pentru înlocuirea vechilor case de marcat cu modele noi, comercianții trebuie să se pregătească din timp pentru tranziția la cele cu jurnal electronic.

Cum vă puteți asigura o implementare cât mai facilă a noilor AMEF și, totodată, pentru a avea succes în retail în 2018? Iată 6 recomandări esențiale, oferite de specialiștii Magister:

 1. Procurați-vă echipamentele și software-ul necesare pe baza criteriilor de eficiență, nu în funcție de costuri. Dacă tot nouă lege vă obligă să faceți un upgrade din punct de vedere tehnic, profitați de ocazie pentru a vă regândi strategia de afaceri și pentru a vă îmbunătăți operațiunile. Vă veți convinge, pe termen mediu și lung, că a meritat din plin.
 2. Digitalizarea și controlul informațiilor vă permite să achiziționați echipamente cu funcții de conectare la tablete, telefoane și alte tehnologii.
  În vederea implementării fezabile a noilor reglementări, vă oferim o gamă variata de echipamente fiscale, cântare electronice, imprimante termicesisteme POS, cititoare coduri de baremașini de numărat bani, marcatoare de preț, consumabile etc., la pachet cu soluții software dezvoltate în colaborare cu producătorii autohtoni. Le descoperiți aici!
 3. Alegeți primul pachet fiscal complet  și evitați pierderile financiare şi perturbarea activităţii comerciale
  O gestiune corectă și un management performant echivalează, în prezent, cu soluțiile software specializate pentru comerțul modern. De aceea, am dezvoltat, în colaborare cu producătorii autohtoni de echipamente fiscale, primul pachet fiscal complet, produs integral în România și adaptat normelor metodologice aprobate recent prin HG Nr 804/2017.
  Soluția propusă, construită pornind de la noua versiune SmartCash POS 6, este omologată pentru distribuție pe baza vechii legislații a caselor de marcat, în două variante, și include deja mare parte dintre funcționalitățile impuse de noua legislație. Astfel, la momentul lansării noilor modele de case de marcat și al reomologării celor actuale pe baza noii legislații, veți beneficia de firmware upgrade, precum și de actualizarea la cea mai nouă versiune SmartCash POS – disponibilă gratuit pentru toți utilizatorii SmartCash cu abonamente valabile la sistemul de actualizări al platformei noastre.
 4. Alegeți soluții la cheie pentru o afacere competitivă și performantă, în conformitate cu legislația în vigoare
  Creată de la bun început pentru a facilita centralizarea informațiilor, SmartCash RMS este singura soluție special dedicată retailerilor din România (indiferent de nișa de activitate), deja adaptată legislației în vigoare. SmartCash RMS funcționează la fel de bine pentru comerciantul cu un singur magazin, cât și pentru o rețea extinsă și în continuă dezvoltare. Iar o rețea bine gestionată se dezvoltă mai eficient și este mai profitabilă, susținând astfel o strategie pe termen lung.
 5. Optați pentru soluții scalabile, care vă susțin obiectivele de dezvoltare.
  Pentru centralele lanțurilor de magazine, Magister a creat aplicația specializată SmartCash Enterprise, care include managementul centralizat al lanțului de magazine în ceea ce privește controlul comercial și asupra personalului, asigurând monitorizarea permanentă a activității rețelei de magazine. Printre caracteristicile dezvoltate în noua versiune se numără o mai bună centralizare a comenzilor de aprovizionare, controlul mărfurilor în tranzit, precum și integrarea logistică fără egal cu platforme comerciale online. Iar cel mai important avantaj, poate, este faptul ca, pe măsura ce veți deschide noi magazine, veți putea implementa cu ușurință soluția SmartCash RMS în toate unitățile. Fără investiții inutile în alte echipamente, fără tergiversări și probleme.
 6. Oferiți clienților mijloace moderne de plată.

Clienții magazinelor și rețelelor de magazine care utilizează soluția SmartCash POS au posibilitatea, începând cu versiunea 6 a platformei SmartCash RMS, de a efectua plăți cu portofelul electronic prin MobilPay. Aplicația MobilPay Wallet, dezvoltată de compania Netopia, a fost integrată cu succes în platforma SmartCash RMS, iar avantajul acestei aplicații este ca poate fi folosită de clienții oricărei bănci.

Iată, așadar, de ce vă recomandăm să va procurați deja pachetul complet de la Magister, cu echipamente fiscale și software compatibil, adaptat comercianților independenți, furnizorilor de produse și servicii din HoReCa, precum și rețelelor comerciale cu un număr mare de unități.

Vreți să vă pregătiți deja pentru noile cerințe și tendințe în retail? Echipa Magister vă stă la dispoziţie cu software, echipamente și specialişti pregătiți să vă ofere soluții complete, adaptate afacerii dvs., indiferent în ce nișa de retail activați!

Lasă un răspuns