Magister Software, la EXPO SHOP – Future Retail Solutions » SmartPOS.ro

Magister Software, la EXPO SHOP – Future Retail Solutions

În perioada 16 – 19 mai 2018, la centrul expozițional Romexpo din București, va avea loc EXPO SHOP – Future Retail Solutions, prima expoziție din România dedicată industriei de retail, un eveniment B2B ce include atât expoziție, cât și conferințe despre soluții pentru comerțul cu amănuntul.
Bineînteles, nu puteam lipsi! Alături de partenerul nostru, Scale Expert – furnizor specializat în importul şi distribuţia de echipamente și consumabile pentru rețele comerciale si HoReCa, vom fi prezenți în noul pavilion B2, la standul numărul 151, pentru a prezenta vizitatorilor funcționalitățile noii versiuni SmartCash Retail Management System 2018 – cea mai răspândită platformă software pentru retail din România, precum și modul în care aceasta se integrează cu echipamente specializate, de ultimă generație, pentru a răspunde astfel provocărilor tot mai intense din comerțul modern.
Vă invităm, așadar, să adăugați în agendă evenimentul EXPO SHOP – Future Retail Solutions și să ne vizitați standul pentru a afla:
  • noutățile implementate pe cea mai puternică platformă pentru retail, SmartCash RMS 2018;
  • tendințele actuale în domeniul comerțului cu amănuntul, precum integrarea cu noua gamă de imprimante fiscale inteligente;
  • interconectarea cu multiple surse externe de date (platforme online, aplicații ERP, sisteme statistice).
Desigur, una dintre noutățile așteptate este compatibilitatea platformei software cu noile case de marcat fiscale. Aplicația SmartCash POS generația 6 asigură deja funcționalitățile expuse în noua legislație, promulgată recent, având posibilitatea de integrare cu noua gamă de imprimante fiscale inteligente.
Participarea la EXPO SHOP este o oportunitate excelentă pentru profesioniștii din retail și HoReCa nu doar de a cunoaște portofoliul de soluții Magister Software, ci și de a discuta cu reprezentanții altor companii despre noutățile și tendințele în domeniu, pentru a stabili parteneriate și a oferi astfel comercianților din România produse și servicii calitative.
Vă așteptăm!

Lasă un răspuns

Acest site folosește fișiere cookie. Continuarea utilizării reprezintă acordul tău pentru Politica de Confidențialitate.