Performante si versatile, cantarele Dibal D-955 sunt usor de utilizat

Cantarele Dibal D-955, usor de utilizat si de configurat

In alegerea cantarului comercial Dibal D-955 potrivit pentru afacerea dumneavoastra, trebuie sa tineti cont de calitatea, capacitatea de cantarire si, dupa caz, viteza de imprimare a acestuia.

Dibal D-955 urmareste o serie de caracteristici cheie ale noii game: modurile self service, profilurile de self service, personalizarea interfetei, setarea reclamelor pe articole individuale, exportul de rapoarte, discountul la bucata, setarea mesajelor de avertizare la epuizarea rolei sau a stocului, incarcarea imaginilor de pe stick-ul de memorie, tiparirea codurilor bidimensionale si calibrarea vitezei de reactie a ecranului tactil.

Noua gama de cantare cu etichetare din seria Dibal D-900 combina avantajele cu simplitatea utilizarii si fiabilitatea. Modelul Dibal D-955 este un cantar solid dar in acelasi timp usor de intretinut avand baza realizata din otel inoxidabil, extrem de rezistent.

Greutatea redusa face din curatarea zilnica a aparatului o operatiune fara efort iar protectia aflata pe partea electronica si mecanica ofera un confort superior la operare. Echipamentul este disponibil in mai multe variante de capacitate de cantariere pentru o adaptare mai buna la nevoile comerciantului, atat mono-range (3000 sau 6000 de diviziuni), cat si multi-range (3000 diviziuni).

Dibal D-955 suporta atasarea unui display suplimentar, in cazul in care modul de lucru va fi cel in regim de servire asistata. Displayul poate afisa reclame, oferte si alte tipuri de mesaje publicitare. Meniul este accesibil din display-ul vanzatorului si ofera posibilitatea personalizarii selectand mai multe functii comune in meniul “Favorite”.
Grafica interfetei gamei Dibal D-955 este exceptionala intrucat printeaza coduri bidimensionale iar textele sunt mult mai lizibile fata alte serii.

Varful gamei de cantare pentru retail produse de Dibal, D-955 este un echipament performat, fiabil si usor de folosit, fiind ideal pentru supermarketuri si hipermarketuri.

Lasă un răspuns

Acest site folosește fișiere cookie. Continuarea utilizării reprezintă acordul tău pentru Politica de Confidențialitate.