Clienți fericiți, flux mai rapid, încasări mai mari doar cu sistemele Kitchen Display!

Prescurtat KDS (kitchen display system) sau KVS (kitchen video display), acest tip de soluție se adresează unităților tip fast-food și restaurantelor care au nevoie de mai o mai bună organizare în bucătărie și de o comunicare mai eficienta între punctul de vânzare și unitatea de producție.

Ce este un sistem kitchen display?

Ușor de intuit după denumire, sistemele de tip kitchen display sunt compuse dintr-o parte hardware, respectiv un monitor obișnuit sau unul tactil, conectat la serverul din back office și dintr-o parte software, aplicația propriu-zisă. Un sistem kitchen display afișează comenzile preluate în front office pe un monitor amplasat în bucătărie, înlocuind astfel mai vechiul mod de lucru bazat pe imprimante de secție. De altfel, platforma software SmartCash RMS deține componenta denumită SmartCash Print Server, care permite tipărirea.

Care sunt beneficiile unui sistem kitchen display?

Un sistem de tip kitchen display accelerează viteza de servire, îmbunătățind comunicarea dintre front office și back office. Practic, comenzile preluate în front-office, la casa de marcat sau terminalul POS, sunt afișate pe display-uri amplasate în unitătile de producție.

SmartCash Kitchen Display, cea mai nouă componentă a platformei software SmartCash RMS, a fost special dezvoltată pentru a ajuta restaurantele obișnuite sau de tip fast-food să gestioneze mai ușor comenzile și să-și optimezeze fluxul de lucru, având la dispoziție un sistem de vizualizare a comenzilor. Concret: de la tejghea, informațiile privind comenzile ajung automat pe ecranul din bucătărie, astfel încât personalul vede imediat ce comenzi are de pregătit și astfel, timpul de deservire al clienților se reduce simțitor. Clienți fericiți că nu mai așteaptă mult la coadă, flux mai rapid, încasări mai mari!

Cum funcționează SmartCash Kitchen Display?

Ecranul de tip tactil (touch-screen) permite operarea facilă a programului Kitchen Display, atu binevenit în agitația specifică bucătariilor de fast-food. Cu o singură atingere, bucătarul anunță că a preluat prepararea mâncării, iar la o a doua atingere închide procesul de preparare, imprimanta de etichete primind comanda să tipărească eticheta cu informațiile despre produs.
SmartCash Kitchen Display contorizează timpii din bucătărie și, în cazul depășirii unor limite orare, emite semnale vizuale și acustice, pentru a preveni întârzierile.

Vă invităm să aflați cum funcționează SmartCash Kitchen Display urmărind acest tutorial video.

Lasă un răspuns